BLUMAT Automatsko zalivanje za
Cvece za terasu | Sobno cvece | Saksijsko cvece


Blumat classic


Uredjaj automatski vuče vodu iz suda. Sve što treba da uradite je da obezbedite dovoljno vode. Dovoljno je da jednom godišnje očistiti uredjaj finom šmirglom.

1 Likes   |   0   Komentara

Cena:   500,00 din

Detaljnije

Blumat classic zalivanje za saksijsko cvece

Blumat tropf


Potpuno automatizovani sistem zalivanja biljaka koji radi bez tajmera. Svaki tropf uredjaj radi nezavisno. Jednom montiran može da traje cele sezone.

1 Likes   |   0   Komentara

Cena:   6500,00 din

Detaljnije

Blumat tropf zalivanje za cvece za terasu

Blumat Easy


Keramički sud se direktno postavi na plastičnu flašu bilo koje zapremine, koja se napuni vodom i zabode u zemlju u zoni korenovog sistema biljke

1 Likes   |   0   Komentara

Cena:   500,00 din

Detaljnije

Blumat bottle zalivanje za sobno cvece

Blumat Reduktor pritiska


Reduktor pritiska se montira na slavinu (3/4) i pomoću njega pritisak se smanjuje na dovoljnih 1 bar, kako bih automatsko zalivanje teklo neometano bez prisustva čoveka

1 Likes   |   0   Komentara

Cena:   3500,00 din

Detaljnije

Blumat dozer

Automatizovani sistem zalivanja za sobno cvece, cvece za terasu i saksijsko cvece. Pomozite cveću i cveće ce vam svojom lepotom i svežinom uzvratiti. Jednom postavljen sistem u proleće, održava vlagu u zoni korena konstantnom tokom čitave sezone i menja čoveka kako fizički, jer nije potrebno zaposliti osobu koja ce zalivati cveće, tako i čoveka kao faktora koji subjektivnom procenom odredjuje kada i koliko treba dati vode biljkama.